Често Задавани Въпроси

Потърсете тук отговорите на едни от най-често задаваните въпроси

Имате въпрос?

ЧЗВ

Може би вече сме отговорили на него. Потърсете го тук в често задаваните въпроси.

Нашите онлайн семинари са за всеки, който се интересува потребителските права в България или работата му е свързана с търговия на дребно.

Самото обучение се провежда под формата на онлайн конференция (уебинар) и за него получавате линк по електронна поща. Материалите, които предоставяме за различните семинари, можете да намерите в меню Материали или във Вашия профил в сайта.

Нашите уебинари се провеждат на български език.

Да, приветстваме записването на повече от един онлайн семинар, защото често пъти темите са свързани помежду си и така можете да изградите цялостен поглед върху законовите изисквания и нови положения в правната рамка, свързани с правата на потребителите и изискванията за търговия на дребно.

За всеки онлайн семинар има публикувана информация за темата, лекторите, време на провеждане, използвана платформа, дневен ред и цена за участие. Можете да видите предстоящите семинари в меню Обучения.

След като приключи онлайн обучението, ще имате достъп до презентациите от него в меню Материали или от личния си профил. Съветваме Ви да ги изтеглите и съхраните локално, колкото се може по-скоро след проведено обучение, защото периодично трием старите семинари, както и материалите от тях.

Винаги сте добре дошли за идеи за семинари. Изпратете ни ги в нашата контакта форма на меню Контакти.